Idé..


Vår ide er å dele positive opplevelser knyttet til bil og bilkjøring med andre under trygge forhold. Du må sette av tid og kople alt annet ut for å oppleve dette. Ved øvelse i teori og praksis gir vi deg mulighet til å oppleve kjøring på de tøffeste racerbanene med egen bil eller en av våre biler.

Vi legger stor vekt på at du skal bli en bedre og sikrere sjåfør. Derfor foregår kjøring med instruktør i bilen.

Vi har erfart at dette er den mest effektive og sikreste måten å lære på. Instruktørene er der for at du skal føle gleden og lære sikker og rask kjøring..

Vi har en visjon om å videreutvikle våre og dine kjøreferdigheter. Vi jakter kontinuerlig på de absolutt beste bilene å kjøre med. Vi fascineres av teknologi og design samt rå kraft. Vi vil kjøre bilene på de beste banene som finnes, og intet er som å stupe ned i Fuchsrøret i 200km/t + og kjenne at synet flimrer et kort øyeblikk når kroppen utsettes for G-kreftene.

Det krever mot å kjøre inn i Eau Rouge på Spa når motbakken plutselig har blitt bratt som en vegg på grunn av farten. Når man flyr gjennom Spa`s Pouhoun og Pif Paf kjenner man igjen bildene fra onboard kameraene fra Formel 1 sendingene, man kjenner liksom at man er på rett sted. Plutselig forstår du hva folkene i hvit frakk på bilfabrikkene har laget til deg. Det er verdt en tanke at de fikk frie tøyler når bilen skulle lages. Verken økonomi eller andre hensyn ble tatt – funksjon for alle pengene. Dette har de videreført i generasjoner.

Sant nok koster disse bilen urimelig mye mer enn en vanlig bil, men så har de helt andre egenskaper å by på og gir deg fantastiske opplevelser og følelser. Du vil bli overrasket over hvor fort det er mulig å kjøre trygt gjennom en sving på bane når man gjør det på rett måte. Vi har den praktiske og teoretiske bakgrunnen til å la deg oppleve dette. Det er dette vi vil dele med deg.

Sport Auto Events har et ønske om å bidra til bedre og mer defensive sjåfører. Ved å beherske bilen og seg selv , samt ha bedre forståelse for ytterpunktene og farene er vår erfaring at man med dette forstår bedre hvorfor man må avpasse farten etter forholdene og være en defensiv og hensynsfull medtrafikant i alle sammenhenger.