Sport Auto lever videre!


Det er en stor interesse i den norske befolkning for sportsbiler, førerutvikling og kjøring på bane. Mange bedrifter har tatt med sine ansatte på teambuilding-arrangementer sammen med Lars og hans instruktører. De har blitt sveiset sammen gjennom å oppleve kjøreglede over gode sportsbiler og baner, og opplevd kicket det er å gå over de grenser man har og bli en mye bedre sjåfør. Selgere har opplevd å bli belønnet for god innsats med en opplevelse for livet. En gjeng med likesinnede entusiaster har hatt mange fine opplevelser sammen i Sport Auto Driving Club både på og utenfor banen. Bånd har blitt knyttet og erfaringer utvekslet, det er alltid artig å komme sammen med andre som er like bilgale som deg selv.

Sport Auto Events drives nå av Anne Chr. Winness,  Kjetil Giltvedt og Jo Sundheim. Til sammen har vi en enorm erfaring med det meste som finnes av moderne sportslige biler og har tusenvis av runder på norske og utenlandske baner. Den glødende interessen har skaffet oss kontakter med bilingeniører, biltestere, journalister, bileiere, baneeiere, bilfotografer, dekkfabrikker og annet over hele verden.

Vi vil videreføre det Auto Sport har stått for i mange år. Vi vil drive kjøretrening og instruksjon med alt fra de råeste sportsbiler til monster SUVene. Det ligger i kortene at vi behandler bilene med respekt men presser dem til det ytterste for å avsløre bilens sanne jeg. I tillegg har vi planer om en rekke nye og spennende events, så følg med!